De woning

Op deze pagina nemen we een kijkje in de kamers, tuin, de schuur, zwembad en  andere voorzieningen van Maison La Tour.

De Ruimtes

Het huis zelf omvat in totaal 8 kamers, waarvan een woonkamer, een ruime keuken, 5 slaapkamers, en een grote werkruimte. Daarnaast beschikt de woning over twee badkamers, waarvan 1 op de begane grond en 1 badkamer op de eerste verdieping. Beiden douches beschikken over een regendouche. Alle ruimtes beschikken over centrale verwarming en dubbelglas.

Woonkamer en woonkeuken

Zowel de woonkamer als woonkeuken grenzen aan het omliggende terras met openslaande deuren. De woonkamer bezit een grote karakteristieke schouw, die een prominent onderdeel van de ruimte is. De vloer bestaat uit grote zandkleurige plavuizen en het plafond heeft authentieke houten balken. 

De woonkeuken is uitermate geschikt om te eten met een grote groep mensen en om uitgebreid te dineren of lunchen. De keuken zelf is zo breed als de ruimte en geeft daardoor veel bewegingsruimte. Ook bezit de woonkeuken een originele ingebouwde houten kast, waar veel spullen in opgeborgen kunnen worden. 

De slaapkamers

Het huis omvat velen soorten slaapkamers en het mogelijk is om wel 10 gasten om meer te laten verblijven.  De ''master bedroom'' heeft net zoals in de woonkamer  een prachtige schouw, wat de ruimte een enorme uitstraling geeft. Alle kamers zijn ruim opgezet en hebben authentieke houten vloeren. 

De Werkkamer

De lichte en sfeervolle werkkamer bevind zich op de eerste verdieping naast de badkamer en de ''master bedroom''. Net zoals de woonkamer en master bedroom, heeft de werkkamer ook een grote unieke schouw met kachel. Ook heeft de kamer grote ramen met uitzicht over het mooie heuvellandschap. Kortom, een heerlijke plek om rustig te werken.

De badkamers 

Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich een badkamer en toiletten. Beiden badkamers zijn volledig gerenoveerd, beschikken over een regendouche, twee losstaande wastafels en centraleverwarming.